Josep M Rosich - Publicitari

En aquest apartat trobareu informaciˇ sobre les activitats professionals relacionades amb el sector de la comunicaciˇ que estic desenvolupant actualment. Es tracta de projectes i treballs realitzats personalment o per empreses colĚlaboradores i tambÚ representades per mi.


He volgut dissenyar aquest espai dedicat als mitjans de comunicaciˇ i a d'altres tipus d'empreses amb les quals colĚlaboro en diferents tasques, sempre relacionades amb la publicitat i la comunicaciˇ, mantenint els logotips i els colors corporatius de cadascuna d'elles, tot fent aparŔixer, en cada apartat, un element com˙. Es tracta d'un cub. El famˇs dau que porten els micr˛fons de rÓdios, agŔncies de notÝcies, televisions i productores audiovisulas per promocionar-se a travÚs dels mitjans que mostren imatges, com sˇn les televisions, la premsa grÓfica i Internet. ╔s el meu modest homenatge a aquest element senzill per˛, al mateix temps, d'un fort impacte publicitari. Curiosament, no tothom pot anunciar-se en un dau d'aquests. De moment.


ADVERT╚NCIA PER A NAVEGANTS

Traject˛ria professional

Com a complement a aquesta presentaciˇ de l'apartat professional faig una mica de referŔncia als mitjans de comunicaciˇ, empreses del sector de les arts grÓfiques i productores audiovisuals amb les quals he tingut relaciˇ professional, o bÚ formant part dels departaments de publicitat o com a agent extern i, en ocasions, tambÚ com a creatiu publicitari i locutor. Al ser un repÓs de mÚs de 30 anys, hi trobareu noms mÝtics. El llistat no segueix cap ordre concret, ni per importÓncia ni cronol˛gic. Els noms estan escrits segons apareixen mentre faig mem˛ria. El llistat comenša amb la rÓdio i la televisiˇ de Calella, no perquŔ Ús on estic actualment, sinˇ precisament perquŔ sˇn els dos primers mitjans en quŔ iniciava, fa mÚs de 30 anys, aquesta aventura de dedicar-me al mˇn de la comunicaciˇ.

-RÓdio Calella.
-Calella Televisiˇ. Calella
-Punt Diari. Girona
-Radio Mediterranea. Blanes
-Radio Sintonia. Pineda de Mar
-RÓdio Pineda. Pineda de Mar
-RÓdio 7 VallŔs. Granollers
-Pineda TV. Pineda de Mar
-Agencia de Publicitat 3B. Barcelona
-Revista mensual Estela
-Va de Cultura.
-RÓdio Activitat. Santa Coloma de FarnÚs
-RÓdio Marina. Blanes
-TV Mar. Canal 28. Blanes
-Catbroadcast Publicitat. Vielha
-RÓdio Ona Aranesa/Ona Ribagorša
-RÓdio Gum FM. Pirineu
-RÓdio Gum fm. Maresme
-RÓdio Gum fm. Garraf-PenedÚs
-A.O. Activitats organitzatives. Barcelona
-Agencia de Publicitat Rosich & Soler Publicitat. Calella
-Revista local El Matiner. Calella
-Guia┌til Gum. Alt Maresme
-Publicaciˇ mensualt Et Quinze. Val d'Aran
-AuÚ. Complement setmanal en aranÚs del diari Avui. Vielha.
-Guia Gum. Guia d'hivern per esquiadors. Val d'Aran
-Gum Immobiliaria. Ribagorša/Val d'Aran
-Ossi Produccions Audiovisuals. Mallorca

PolivalŔncia professional amb preparaciˇ constant

Com que sˇc professional aut˛nom, i evitant conflicte d'interessos, sempre podia representar o treballar per un o diversos d'aquests mitjans. De vegades, el tracte nomÚs era per la posada en marxa d'un projecte, en d'altres per reforšar el departament de publicitat o comercial i, en alguns casos, els que menys, de manera exclusiva per un de sol, com va ser el cas de RÓdio Marina. I, anys mÚs endavant, amb GUM FM. En el mˇn de la comunicaciˇ publicitÓria he fet de comercial, de creatiu de falques de rÓdio, de creatiu d'espots de televisiˇ, de dissenyador grÓfic per publicitat a premsa, publicitat i treballs d'imatge corporativa per a suports d'impremta. He dissenyat aparadors d'establiments, rŔtols, pancartes publicitÓries, bosses comercials, he fet disseny i he redactat continguts per a pÓgines web. He fet programes de rÓdio, he posat veu a reportatges de vÝdeo i a infinitat de falques radiof˛niques, he editat una revista local i n'he coordinat dues de comarcals. He creat concursos per a establiments i mitjans de comunicaciˇ i he fet de presentador a les festa-sopar d'associacions de comerciants. He creat frases d'impacte i esl˛gans per a empreses, per a tot tipus d'establiments i fins i tot per a poblacions en campanyes puntuals. He fet publicitat. I l'he fet en l'Ómbit mÚs complicat, en el local i comarcal, per a la quantitat de negocis que ofereixen el mateix en una zona relativament petita d'un territori. El repte tan apassionant com complicat que Ús la publicitat local/comarcal ha estat reconegut sempre pels publicitaris de mÚs prestigi d'aquest paÝs.