Ràdio Calella Televisió. Qui som

Ràdio Calella és una de les emissores locals pioneres de Catalunya, ja que va néixer el setembre de 1981 en el marc de la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Amb el pas dels anys, aquesta emissora s'ha convertit en un mitjà de referència a la ciutat i a gran part de la comarca.

Aquesta emissora va ser de les primeres a adaptar-se a les tecnologies més modernes, la qual cosa va permetre l'emissió d'informatius les 24 hores del dia.

Precisament, Ràdio Calella ha fet, en els darrers anys, una clara aposta per la informació més propera al ciutadà, amb notícies cada hora i dos informatius diaris –a les 13h i a les 20h- i un magazine informatiu matinal diari a les 8h.

Tanmateix, Ràdio Calella combina la informació amb una acurada selecció musical, que barreja els grans èxits de sempre amb les cançons més actuals. Bàsicament el format musical és, però, l’adult contemporary.

La fórmula es combina amb agendes d’activitats, agendes musicals i amb una graella de programes pensada per arribar a tots els segments de la ciutat.

Ràdio Calella actualment forma part de Ràdio Calella Televisió, S.L., una empresa municipal de comunicació creada el 2003.

Ràdio Calella Televisió es defineix com una empresa de servei públic que busca allò que més interessa a la ciutadania amb unes programacions que es caracteritzen per la proximitat i la participació.

Ràdio Calella Televisió, S.L. és una empresa municipal de comunicació que des del 2003 integra dos dels mitjans degans del panorama audiovisual català: Ràdio Calella i Calella Televisió.

Ràdio Calella Televisió, S.L. - c/Sant Jaume, 339 2n. 08370 Calella - Tel: 93 766 03 33

Carta de presentació de Josep M Rosich com a nou agent de publicitat de RCTV - 2012

Benvolguts,

M'adreço a vostès com a nou comercial del Departament de Publicitat de Ràdio Calella Televisió.

La meva trajectòria professional en el món dels mitjans de comunicació es va iniciar, precisament, en aquesta emissora local. Estic parlant de 30 anys enrere. En aquella època, els estudis estaven situats al carrer Anselm Clavé. Després de dedicar-m'hi uns tres anys, vaig treballar en emissores d’empreses privades, fins que una xerrada amb aquell qui seria el nou director de la ràdio municipal em va motivar a tornar a Ràdio Calella quan es produïa el canvi d'emplaçament dels estudis a la Fàbrica Llobet-Guri. D’això fa uns 12 anys. Després vaig formar part d’un nou projecte privat com a director del Departament de Publicitat d’una emissora que naixia al Pirineu de Lleida amb el nom d’Ona Aranesa, emissora que finalment s’ha convertit en la tan coneguda GUM FM, que durant un període de temps, i dins d’un pla pilot, també va tenir cobertura al Maresme.

Actualment, des de finals de 2012 torno a ser, i amb molta il·lusió, a Ràdio Calella, tot i que segueixo vinculat a GUM FM com a coordinador de la revista comarcal de l’Alt Maresme Guiaútil Gum.

Dic tot això per un parell de raons. La primera és per presentar-me com a nou comercial de publicitat de Ràdio Calella Televisió, tot aprofitant que us adjuntem els preus i la programació per a aquest 2013.


Fira de Calella 2013

I la segona, per dir-vos que la meva trajectòria professional a tots els mitjans on he treballat m’ha permès aprendre de totes les situacions viscudes per diversos tipus de negoci i en diferents èpoques, fins al punt de poder aportar, en cada ocasió que el client m’ho ha demanat o m'ho ha permès, idees i suggeriments per al millor funcionament del seu negoci, o si més no per a una millor comunicació publicitària.

Vull dir, en altres paraules, que en mi no trobareu un comercial que només us pretén vendre un servei, sinó que podeu comptar amb la meva experiència professional en el món de la comunicació per parlar de missatges comercials, d’estratègies de campanya, de promocions, etc.

Sí, ja sé que la situació actual fa que qualsevol acció per augmentar les vendes sigui difícil i complicada, però és important no deixar de promocionar el nom de l'establiment o de l'empresa, cal fer memòria a la gent que encara existim, perquè sinó… els perdrem. La competència és ferotge, a tots els nivells. Cal marcar territori. Cal dir: “Sí, soc aquí i tinc allò que necessites i t'ho puc oferir al mateix preu que aquests que són tan grans i que són tan lluny.”

Les ofertes que presentem permeten fer bones campanyes de publicitat a un preu realment avantatjós. Adjuntem també el llistat dels diferents programes i espais, tant de ràdio com de televisió, que poden ser patrocinats. De ben segur que algun d’ells encaixa perfectament amb les necessitats de comunicació del vostre negoci.
Perdoneu per l'extensió. Espero que el mitjà de casa que represento us pugui aportar satisfaccions publicitàries en les vostres campanyes de promoció.

Cordialment i agraït de poder estar al vostre servei, i novament des de la ràdio i la televisió de la nostra ciutat,

Josep M Rosich
Departament de Publicitat [img]

Ràdio Calella Televisió.
620 512 553 comercial@rtvcalella.cat