Calella TV


Calendari de la programaciˇ anual


Proposta maig 2013. Calella TV


Caratula tarifes


RÓdio Calella Televisiˇ, SL; Ús una empresa municipal de comunicaciˇ, creada al 2003.
RÓdio Calella Televisiˇ es defineix com una empresa de servei p˙blic que busca el que mÚs interessa a la ciutadania amb unes programacions que es caracteritzen per la proximitat i participaciˇ.
Qui som, llegir mÚs

Modalitats de contractaciˇ de publicitat a Calella TV
Calella TV ofereix diferents sistemes de publicitat. Els programes queden penjats a la xarxa dĺInternet mantenint el format complet dĺemissiˇ, amb els anuncis i patrocinis inserits en la primera emissiˇ. Es tracta dĺuna publicitat molt efectiva per a mantenir viva la marca de l 'anunciant.

Els Blocs Publicitaris sˇn el temps dedicat a la publicitat dintre dels diferents programes, tan patrocinats com no. Lĺanunciant pot contractar la quantitat dĺespots a inserir que consideri oport˙, podent-se combinar la quantitat dĺinsercions contractades en diferents dies i programes.
Tarifes de preus

Carta de presentaciˇ de Josep M Rosich com a nou agent de publicitat de RCTV
Benvolguts, M'adrešo a vostŔs com a nou comercial del Departament de publicitat de RÓdio Calella Televisiˇ.
La meva traject˛ria professional en el mˇn dels mitjans de comunicaciˇ es va iniciar, precisament, en aquesta emissora local.[...]Actualment, des de finals de 2012 torno a estar, i amb molta ilĚlusiˇ, a RÓdio Calella, tot i que segueixo vinculat a GUM FM com a coordinador de la revista comarcal de lĺAlt Maresme Guia┘til Gum i com a suport puntual al departament de publicitat de l'emissora al Garraf-PenedŔs i al Pirineu.
llegir mÚs